insyaallah:)

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, July 30, 2011

:)!

sum of my frenz da lupakan aku...dulu bagai xnk lost contact,tgk2 lostgak....sooo ado aku kesah?nan hadooooo!(ayat cik epal)..:)))))))))))))) "SMILE"!WInk..WINK..WINkkk!

konon!

da lama gila aku x update blog aku...fuhhh dea bersaranggg kot....berhabuk..berapa lagi?..gia pemalassss nak update:P..hahahahaha..wtv lahhh hado aku kesah ke x?okie sekarang ni..aku smbg study kat UTM international campus..jalan semarak....dalam electrical engi(communication)....hasrataku nakkkg ke uia x kesampai..wekk.wekk:(..kira aku ni farmasiii yg x kesampaian lahhh gituu....alaaaa da x da rezeki x yahlah nak sedih2 bagai..=.=!hahaha disebabkan result aku x berapa mantop 6A 3B..akuuuu smbg kat MY jeee...weiiiii aku bersyukur k!alhamdulillah pada xdooo lagi kesian kan?:P.hahahahaha.....okieeeee,,,aku da merepek makan kerepek kat sini...wtf!tah pape tah!:P..act kannn akubnyk gilaaaa gmbr nk share kat sini..disebabkan aku ni PEMALAS NAK MAMPOS JD X JDILAH SHARE...hahahahaha!....okieee aku xtahu nak cakap pape..adiosss!!!!!

TIDO!

AKU SUKA TIDO...SO WHAT?

Monday, March 14, 2011

kurasatakut:(


YA ALLAH....takutnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sgt8:(((((((((((((((((...semalam akuuu mimpi aku dapat 4A5B jerrrrr:(..hari tu aku mimpi 4A3B1C1D :(((((((((.....kat dlm mimpu tu aku menangis teresak2..weiii..da 3 x aku mimpi bnda yg sama...YA ALLAH....aku takut sgt9 mimpi tu akan berlaku dan menjadi kenyataan..akuxnk terima:((((((....suma org kata mimpi itu hnya mainan tidooo:(........tapii aku takut sgt9...:((...xtawww nk ckp apa yang:((((((((((((...............aku da buat all out da..:(..weii..sapa yg x risau...SEKRANG NI aku hnya mampu berdoa kepada ALLAH s.w.t....

"YA ALLAH YA TUHANKU..KAU BERIKANLAH AKU KECEMERLANGAN DALAM PEPERIKSAAN SPM YANG BAKAL KELUAR PADA 23.3.2011 INI,,,YA ALLAH MINTAK-MINTAKLAH MIMPI AKU TIDAK AKN MENJADI KENYATAAN...SEBALIKNYA AKU MENDAPAT 9A'S DAN TIDAK AKAN DAPAT KURANG DARIPADA 9A'S...KAU BERIKANLAH KECEMERLANGAN KEPADA RAKAN-RAKAN KU JUGA YA ALLAH..KAU PEKENAN DAN KAU MAKBULKANLAH DOA HAMBUMU INI..AMIN.."

Tuesday, March 8, 2011

JPJ:))!

:D..!!assalamualaikum suma:D dan apa khabar?sihat?:D...haiishh,da rasa lama nyer aku x update blog kan?Kan?:D...SUMPAH AKU x da CITA:D....tetiba jerrr tengah2 hari BUTA ni,rasa nak UPDATE bLOG sementara aku masiH FreSh Lagi Ni:D...okiE hari ni aku nak share ngan Korang Tentang Perkara Yg Berlaku Semalam :D..semalam aku dpt num 19 sesi 3:D sooo aku dpt Ptg..SYukUR ALhamDulillah coz pTg2 kan JPJ da penat:D.hahah!

Semalam Hari selasa Bersamaan 8.3,2011,,:D.aku menduduki JPJ test:D..maksudNyer setelah 1 bulan stgh aku blja memandu :D semalam hari yg aku akan diuJi sama ada aku layak memandu ataupun tidak:D.jd semalam hari ygb betul2 mendebarkan buat aku:((..aku takut sangat9 esp kat atas BUKIT..well selama latihan:D..buKIt aku selalu Undur...aku Mmg bersyukur sgt coz semalam Bukit aku x uNdur..eventHough dapat KetA kanCil Yg mcM cIpan:D..hahahaha!!:D...semalam aku pnjt BukiT Dua kali!koz PerCUbaan PerTAma x masuk petak :(..aku da cuak giler that time sbb OrgYg DEPAN aku suma skali jer..thEn suma "LulUS"..masa tU aku da TAkut Tahap nak mati Da..coz mmg AKu Takut UNDUR..lagipUn aku Dapat KereTa yg CLutcH Je Cpt naik Dan mcm CIPAn un!sabar Jer!!!..Tapi Alhamdulillah:D..suma Berjalan DeNGan Lancar:D.aku X mati EnjIN:D and aku PUNYA LAH TErLONcat2 dlm Keta tuh!:P.lantak R JPJ tu nak pNdg aku kE tak Jnji Aku LulUS:D..hhahaha:D..yeah alhamdulillah dlm padang Yg lain2 2 suma lULUS..alhamdulillah:D


Okie lepas aku da LUluS bagai2 tuu:D.aku g amik Borang warNA bIRu KAT JPJ ABg Misai tu kat PondOK:P..aku ckp mcm ni
AKU:"Cik,saya LUlUS ke"??
JPJ:"apa puLak x luLUs"
AKu:"Jadi LUluS lah NI:))"
JPJ:"ye lulus"
kOrang tau x betapa gembiwa nyer aku that time:D.hanya ALLAH je taw perasaan aku That time:D..lepas aku da tandatangan,Tulis nama katborang biru tuh..aku cepat2 g kat TEmpat MEnunGgu UnTuk Test JALAn Raya PuLaK:D...


okie aku tunGgu kat Tempat MenunGgu dengan membe aku (FATin)..kiTAorg sempat lagi wat lawak2 bodoh :d.haha.plan KitaoRg nnty nak PggIl JPj Tu abG(hik..hik).hopefullY lah seng skit dia bagi lulus:D..mmg Best!mcm2 gelagataku dpt TGk kat situ..plg Ngeri skali kalau JPJ yg bawak Kita balik!sudah2 tentu lah kita failed that Time:(...aku x benti berdoa semalam..harap2 lah aku lulus da kalau boleh da jpj yg cool..tapi Malang x berbau..aku PUnya lahTErkezuTTTT badak becoz aku dapat Jpj PEREMPUAN yg TEGaS+++ bnyk GilER Org FaiLed ngan dia..aku Punya lah gelbag!kecoh!satu tempt tu!.aku tkt weiii..that time..takut..takut gagal:(..

Aku terPaksa lah Redha yg aku Dpt JPJ pupuan Yg mcm singa betina tuh..aummmmM!!aummm!!:d....waktu aku dlm keta tuhhh aku agak cuak tapi aku Try kawal kecuakkan aku Tuh:D dgn buat bodoh jer..time nak start bawak keta tuh..aku mmg takut..takut mati enJin(haishhh)...tapi alhamdulillah aku x mati enjin lagi..just bnyk sgt bnda aku lupa n aku bengang
  1. aku lupa nak jatuh kan handbrake time kat persimpngan keluar dari pusat latihan tuh(TIME NI AKU GERAM GILER SBB TIME LATIHAN X PENAH UN JD MCM NI)
  2. Aku x tuKAr Gear 4...eventhough that time aku da bawak agak "laju"..time ni aku Geram Sgt2 kozzz aku x penah LUPA!ni suma gelbah Punya pasal!:P
  3. tiba2 lakkkk aku da sedap memandu ada lakkkk LORI SAMPAH YG berhenti Tgh JALAn!aku terpaksa lah bErhenti++masuk balik Gear satu..tapi syukur aku x mati enjin
time aku da sampai kat tempat MEMANDU (:..hanya ALLAH je taw:)..rasa happy and x taw result aku mcm ne lah,lulus ke x..:P..aku hnya mmpu berdoa:)..hahaha..k,bila aku da berhenti da free kan gear..aku kene FREE2 je soung ngan JPJ pupuan Tu

JPJ:awak x suka kat saya ye?napa ye?sbb saya garang ke?
AKU:ehhh mana ada.saya x cakap pun
JPJ:tuu akak Kerani Tu cakap awak x suka saya
AKU:mana ada,saya x cakap saya pun
JPJ:nah tandatangan and tulis nama kat borg ni:D.
AKU:terima kasih cik!:))

keputusannYer aku LulUS:).aku xda lah gempak sgt..aku dapat 17/20 jer..tapi aku x ksih jnji LULUS:).Alhamdulillah:)..

Sekarang ni aku rasa LAGI CUAK sbb RESULT SPM NAK KUAR X LAMA LAGI..aku hnya mmpu Berdoa:)

ingatlah doakan senjata org islam..amin:)

Wednesday, February 23, 2011

mulakan hari anda dengan senyuman:)

hari ini aku muLakan hari aku Dgn senyuman seperti iniiii >>> :))))))))))))))))))))(kan senyum 2 satu sedekah)......hari ni aku tido 4 jam jerrrr :((..well semalam tdio pukul 2.00:((......pagi2 lagi dlm pukul 7.00 tu bgun solat subuh.pastu siap2 then tggu pakcik mazlan katdepan umah..(hahaha mcm tggu van sekolah lak)...lps pakcik mazlan dtg..kitaorg terus shoot g KLANG for drivin class:)))...suka nyeerrr aku!..hahaha...hari ni aku dpt kwn baru..nama dia Ain..haha..aku x taw apa nak ckp ngan dia...aku tnya nama,tggl,skolah kat mana(busy body tol^^)..hahaha..2 jer kowt...pastu xtaw nak ckp apa..dia pndg aku,aku pndg dia..hahah.wekkkkk...im SUCKS in "PR".ok..aku x de idea nak ckp apa,so lebuh baik diam drpd + dosa:P..hahahah:P..ok back 2 the topic k!...hari ni..aku rasa happy sgt..coz bukit aku da boleh lah buat..tapi stiLL terhegeh2 agy..hahaha..aku da x cuak mcm dulu2>_<...tapi still aku susah sgt nak jatuh kan handbrake tu:((...aakuuu mengelabah lah time nak anjak kedepan tu..berpeluh2 badan i u knoeee..hahaha....tapi aku puas lah..at least aku da all OUT nak buat bukit tu...(POYO JER)..hahaha..but still aku kene usaha lagi!!xpe2 CHAIYOKKKK MIRA!!!!gambate..hahaha....aku da blanks daa.haishh..x taw nk cakap apa,...just aku memohon org2 diluar sana supaya mendoakan kejayaan aku untuk test JPJ
ON 8th MARCH 2011..nnty kalau aku da ada lesen leh aku bwak korg suma jalan nooo:)..



budak busuk:P

sapakah gerangan-nyer lelaki di atas ni?hahaha...jeng..jeng..jeng..:P..okie kali ni aku nak post about sum1 that i really love:)..who is muhammad aziz'zudin bin mohammad din:)..but just call him aziz jer:P..we have been 2gether for almost 2 years:)..and im really happy with him..dia ni boleh lah gak masuk ngan aku..satu kepala lah katakan..dia ni sumtime poyo n BAJET bgus..tetapi dia ni cool,baik,supportive,kelakar nnnnn ensemmmm:P..haish xpe2 kalu korg rasa dia x hnsm xpe,biar aku sorg je rasa^^:PPPP.hahahahaa..dia boleh ngam ngan aku sbb dia baik sgt9!kitaorg mmg totally oppiste 100%...dia ni bnyk cakap,then aku ni mcm pendiam skit..dia ni cool aku agak emo lah..soo kitaorg leh ngam lah..with him...aku mcm happy sgt..hahah..okie aku tahu korg ,mesti menyampah kan..aku puji lebih2:)..papepun dia terbaik:)..thanks aziz:)